Albdex
Posta juaj
Dergesa Express

Our Services

Albdex Poste e Shpejte

Albdex është një postë e shpejtë e krijuar dhe ideuar për të lehtësuar kompanitë dhe individët në mbulimin e kerkesave t ...

Pick & Drop Off

Ofrojm sherbim Pick up falas ne adresen tuaj cdo dite po ashtu presim dhe pako ne zyrat tona.

Pako te Sigurta

Ofrojme kujdes te vecant per pakot tuaja deri ne momentin qe dozohen te klienti.

Dergesa te shpejta

Shërbim i shpejtë brenda 24 orëve për një kosto ekonomike

Why Albdex Courier

Një postë e shpejtë me mjete moderne ekologjike.
Shërbim i shpejtë brenda 24 orëve për një kosto shumë të ulët.
Kontrata afatgjata me klientët.
Likujdim sipas kerkeses tuaj
Shërbimi i parë postar me staf të kualifikuar në komunikim.
Live Tracking Update

Albdex Courier Pricing

Up To 1 ( Tirane )

Lek 0.00

Up To 0 ( Rrethe )

Lek 0.00

Up To 0 ( Tirane Periferi )

Lek 0.00

Up To 0 ( Kosove )

Lek 0.00

Up To 0 ( Maqedoni )

Lek 0.00

Up To 1 ( Tirane )

Lek 200.00

Up To 0 ( Rrethe )

Lek 300.00

Up To 0 ( Tirane Periferi )

Lek 300.00

Up To 0 ( Kosove )

Lek 840.00

Up To 0 ( Maqedoni )

Lek 1040.00

Up To 1 ( Tirane )

Lek 200.00

Up To 0 ( Rrethe )

Lek 300.00

Up To 0 ( Tirane Periferi )

Lek 300.00

Up To 0 ( Kosove )

Lek 840.00

Up To 0 ( Maqedoni )

Lek 1040.00

Up To 1 ( Tirane )

Lek 300.00

Up To 0 ( Rrethe )

Lek 300.00

Up To 0 ( Tirane Periferi )

Lek 300.00

Up To 0 ( Kosove )

Lek 840.00

Up To 0 ( Maqedoni )

Lek 1040.00

Happy Achievement

0

Branches

0

Parcel Delivered

0

Happy Merchant

0

Positive Reviews

Our Partners

Blogs