Rreth Nesh

Albdex është një postë e shpejtë e krijuar dhe ideuar për të lehtësuar kompanitë dhe individët në mbulimin e nevojeva të tyre për dërgesa të llojeve të ndryshme brenda Shqipërisë.

Qëllimi ynë është mbulimi i të gjithë sorollatjeve të kompanive dhe individëve në rang kombëtar duke ju ofruar kështu një shërbim të shpejtë, me çmime ekonomike dhe mjete moderne teknologjike.