Albdex Poste e Shpejte

Albdex është një postë e shpejtë e krijuar dhe ideuar për të lehtësuar kompanitë dhe individët në mbulimin e kerkesave të tyre për dërgesa të llojeve të ndryshme brenda Shqipërisë. 

Latest Services

Dergesa te shpejta

Shërbim i shpejtë brenda 24 orëve për një kosto ekonomike

Pako te Sigurta

Ofrojme kujdes te vecant per pakot tuaja deri ne momentin qe ...

Pick & Drop Off

Ofrojm sherbim Pick up falas ne adresen tuaj cdo dite po ash ...

Albdex Poste e Shpejte

Albdex është një postë e shpejtë e krijuar dhe ideuar për të ...